Skip to content

Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Az Ultragel Medical Kft. weboldalainak megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, hogy amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg weboldalainkat! 

Információk:

Az Ultragel Medical Kft. minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a honlap weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, az Ultragel Medical Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt, vagy az azon közölt információkat részben, vagy egészben megszüntesse. Az Ultragel Medical Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.
A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.
Az Ultragel Medical Kft. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából, vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.

Az Ultragel Medical Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Az Ultragel Medical Kft. weboldalának bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat az Ultragel Medical Kft-nek elfogadja, hogy az Ultragel Medical Kft-nek korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint az Ultragel Medical Kft. az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni, kivéve ha erről a szerződő felek külön szerződésben másképp nem rendelkeztek. 

Szerzői jog

Az Ultragel Medical Kft. weboldalai, az azokon található minden képi, hang, videó és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Ultragel Medical Kft. kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. 
A weboldal használata során a felhasználók által feltöltött fájlok, képek és videók közzététel előtt vizsgálaton esnek át, de csak minőségük alapján. A nem megfelelőnek talált képeket értesítés nélkül töröljük.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Ultragel Medical Kft. a fentiekben részletezett feltételeitől eltérő, vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. Az Ultragel Medical Kft. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben jogilag fellép.

Logo footer

Gelly good solution

 

Ultragel Medical Kft.
1022 Budapest, Aranka utca 12.
+36 70 425 6449
info@ultragel.hu

© Ultragel Medical Kft.. – Minden jog fenntartva!

infoblokk_szechenyi2020_jav