Skip to content

EKG elektróda és tartozékok

Európai egyszerhasználatos elektróda gyártó partnerünk több mint 10 éve szolgáltatja kiváló minőségű termékeit melyet az Ultragél saját neve alatt gyártat. Együttműködésünk alapja a kifogástalan minőség, melyet a világon számos partnerünkön keresztül értékesítünk. Az LG elnevezésű folyékony géles (liquid gel) elektródáink magasabb vezetőképességűek és elsősorban a szőrösebb betegeknél ajánlott, míg az SG jelölés (solid gel) a jobb tapadó készségükről ismertek. Az elektródák formái (kör / hasáb / ovális) csak és esztétikailag jelentős, funkcionálisan lényegtelen. A leg gazdaságosabb gyártású termékek mindig a négyszög, azaz a gyártás során kevesebb selejtet termelő forma.
Kínálatunkban találhat ezüst kloridos szívó és csipesz elektródákat, mellkasi és végtagi szilikonos gumihevedereket, defibrillátor elektródákat, páciens kábeleket őrzőkhöz, monitorokhoz, ekg-k hez és holterekhez 3-5-vagy 12 elvezetéses kivitelben banándugós vagy klipszes csatlakozóval.

Egyszer használatos elektróda

EKG elektródák

Végtagi csipesz elektróda

Végtagi csipesz elektróda

Végtagi csipeszelektródáink ezüs/ezüst-klorid érintkezővel (Ag/AgCl) rendelkeznek, a magas vezetőképesség érdekében. Színes változatban, felnőtt és gyermek készletben.

Szívóelektróda

Szívóelektróda

Szívóelektródáink alapvetően ezüst/ezüst-klorid (Ag/AgCl) érintkezővel rendelkeznek, két különböző méretben kaphatóak (felnőtt/gyerek), akár külön a gumilabda is rendelhető.

Logo footer

Gelly good solution

 

Ultragel Medical Kft. 1022 Budapest, Aranka utca 12.
+36 70 425 6449
info@ultragel.hu

© Ultragel Medical Kft. – Minden jog fenntartva!

infoblokk_szechenyi2020_jav