"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

Szlogenpályázat nyertese


2017.01.12.

 
Részletek

Újdonságok


2016. Június – az Olasz EME s.r.l. cég legújabb fizikoterápiás Tecar technológiájú mozgásszervi rehabilitációs eszközének országos bemutatója megkezdődött, ahol több neves egészségügyi intézményben próbálták ki a mindennapi használatban.
      http://www.eme-srl.com/en/

2016. Március – megérkeztek az olaszországi REVERSE s.r.l. cég mentős ruhái amelyek az ergonómia mellett funkcionalitásban is kiemelkedőek a sürgősségben dolgozók számára. A kabátok és a nadrágok a rugalmas strech több változatában elérhetőek, a hagyományos „pufajka” típus helyett vékonyabb anyagokból aláöltözetekkel kiegészítve rendkívül komfortos viseletet biztosítanak. Soft géles zipzáras kabátok, mellények is elérhetőek kínálatunkban.
     http://www.reversesrl.com/    

2015. November – Megállapodást kötöttünk az olasz Siare s.r.l. céggel a mobil- és kórházi lélegeztetők hazai forgalmazásáról, melyet elsősorban a sürgősségi ellátásban és az intenzív osztályok korszerű felszereléseiben használnak.
      http://www.siare.it/en/index.php


2015. Szeptember – Eddig a német Provita Medical GmbH termékeiből Magyarországon kiemelkedő mennyiséget forgalmaztunk, köszönhetően az Ultragél növekvő közbeszerzési potenciáljának. A vizsgálólámpák  és infúziós állványok méltán népszerű termékek az állami és magánegészségügyben egyaránt.
     http://www.provita.de/startseite-10-13-3.html

2015. Augusztus – Bővítettük termékpalettánkat a fizikoterápia területén, ahol az olasz EMS s.r.l. cég termékeit vettük fel kínálatunkba. Meggyőződtünk a cég gyártókapacitásáról, saját magunk tapasztaltuk professzionalitásukat a termékek fejlesztésében és gyártásában. Teljes kínálatot nyújtanak a hagyományos kis- és középfrekvenciában, vákuum-, ultrahang-, és  lézer terápiában. Érdekessége az a Tecar terápia, melyet mi is szeretnénk hamarosan kipróbálni! Az EMS rugalmasságát jelzi, hogy mindegyik eszközének három alternatíváját is kínálja, így ár-érték alapján mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
     http://www.emsmedical.net/

2015. Július – A Boscarol s.r.l. saját fejlesztésű váladékszívói mostantól az Országos Mentőszolgálatot támogatják a mentésben. Ez a típus a tapasztalatok és visszajelzések alapján az eddigi legkedveltebbnek számít.
      http://www.boscarol.it/Boscarol/home.2puntOT

2015. Március – Több sikeres egészségügyi tenderben is bizonyítottak az olasz Evermed s.r.l. vér és plazma hűtői, melyet több intézmény is beszerzett már. Tapasztalatok szerint a középkategóriás hűtők a legkeresettebbek.
     http://www.evermed.it/