"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

Széchenyi 2020


KEDVEZMÉNYEZETT: ULTRAGEL HUNGARY 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
SZERZŐDÉS SZÁMA: VEKOP-1.2.6-20-2020-01271
PROJEKT CÍME: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés az ULTRAGEL HUNGARY 2000 Kft.-nél.
TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 37.632.582 Ft
TELJES KÖLTSÉG: 53.760.832 Ft
A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%-BAN): 70%

A PROJEKT BEMUTATÁSA:
Célunk a projekttel, hogy az újdonságnak számító HiGel termékcsaládunk folyamatos gyártását biztosítsuk. Hozzáadott érték pedig a vállalkozás növekedése, szervezet fejlesztés és a személyre szabott ügyviteli rendszer kialakítása.

A projekt 2020 októberében indult és 2021 tavaszának végén végződött. 
Beszerzett eszközök: folyadéktöltő gép, multiméter, Yale targoncák, rotációs viszkoziméter. Elkészült egy vállalatirányítási CRM rendszer, melyhez kapcsolódó IT eszközbeszerzés, laptopok is beüzemelésre kerültek.

Folyamatosan növeljük az alkalmazottak létszámát annak érdekében, hogy a tevékenységünkből eredő megrendeléseinknek határidőben eleget tudjunk tenni. A fizikai és a humán állományt is növeljük a cél érdekében. A jelenleg alkalmazásban álló kollégák képzéséről folyamatosan gondoskodunk, valamint a hirtelen növekedés hatására a szükségét éreztük egy új szervezeti struktúra kiépítésének, amely jelenleg is zajlik egy külső tanácsadó céget bíztunk meg ennek a kialakítására. Célunk, hogy a hatékonyabb teljesítmény elérése mellett, megmaradjon az átláthatóságunk is. Ezen fejlesztési lépésünknek a második lába lesz egy saját ügyviteli rendszer fejlesztése, kiépítése és bevezetése. Annyira speciális és összetett a tevékenységünk, hogy a standard programokat a saját profilunkra kialakítani nem lehetséges. Ezért döntöttünk a saját fejlesztés mellett.