"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

Sport gélek, Hideg - Meleg gélpárnák

A termékek fejlesztésének alap gondolata egy baráti beszélgetésből indult, ahol sportoló barátaink kérése az volt, hogy készítsünk egy olyan természetes összetevőkből álló gyógynövény kivonatokat tartalmazó, vizes bázisú, lehetőleg parabénektől mentes terméket, amely könnyen beszívódik és hatékonyan segíti sportolási tevékenységeiket. A gélpárnák hűtő és melegítő tulajdonságai sokak számára adnak megoldást alapvetően fájdalmaik csökkentésére.


Deep Ice TENS Gél


Deep Ice TENS Gél a kámfort és mentolt tartalmazó Deep Ice hűsíti és frissíti a fáradt izmokat csillapítja a fájdalmat. Izomlazító hatása révén enyhíti a fájdalmat, zúzódásokra, ficamokra, izommerevség kiegészítő kezelésére ajánlott természetes összetevőkből álló készítmény.
Masszírozásra egyaránt ajánlott, vizes alapú, nem hagy zsíros foltot a ruhán.
 

Részletek

​Deep Thermo TENS Gél


A Deep Thermo TENS Gél ötféle gyógynövény kivonatot tartalmazó izommerevségoldó, fájdalomcsökkentő, átmelegítő hatású sport gél. Elsősorban sportolók számára ajánlott, az aktív testmozgást megelőző fázisban kenje be a testfelületét. E mellett masszírozásra, a vérkeringés serkentésére alkalmas sportgél, mely csökkenti a reumatikus, izületi, idegzsába okozta fájdalmakat.

 

Részletek

Hot & Cold pack


Hot & Cold pack meleg terápia esetén alkalmazható átfázás, átfagyás, meghülés eetén, homlok és arcüreg gyulladás tüneteinek csökkentésére(!)
Hideg terápia esetén fagyasztóba érdemes lehűteni, és jegelésre javasolt panaszok esetén célszerű alkalmazni, pl.: sportsérülések, zúzódások, ficam, rándulás, gyulladás.

Figylem! Közvetlenül ne helyezze a kezelendő területre, mert égési vagy fagyási sérüléseket okozhat! Tegye be egy törülközőbe, vagy konyharuhába!


Csomagolás:
13.5 x 18 cm
13.5 x 28 cm
Többféle méretben rendelhető, kérésére, bármely méretben legyártjuk!

Részletek