"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

Orvostechnikai készülékek

Az Ultragél egy nemzetközi gél gyártó vállalat és a hazai orvostechnika azon szereplője, akinek termék kínálata úgy áll össze, hogy a közel két évtizedes tapasztalata alapján le tud fedni egy házi alapellátási rendelő teljes minimum feltétel szükségletét vagy akár egy kórház /ktdnika radiológiai, bútor vagy akár laparoszkópia igényét. Szakértőink támogatásával segítünk az optimátds eszközök kiválasztásában, egyes termékekből kipróbálást biztosítunk. A sürgősségi terület életmentő felszereléseiben vagy az üzemegészségügy diagnosztizáló eszközeiben szakértő munkatársainkkal sok éves tapasztalattal rendelkezünk, segítünk a kistérségi rendelők, magánktdnikák, magán egészségügyben használt eszközök beszerzésében. Kínálatunkban közel 8000, jelentős részben európai beszállító termékeit ajánljuk akik a nemzetközi piacokon már bizonyítottak. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, az innovatív eszközök képviseletét, ezért döntöttünk úgy, hogy saját márkanévvel indítjuk el azoknak az eszközöknek a gyártását amelyek a nemzetközi hipertónia vagy kardiológus társaságok által ajánlásaiban részesültek. Az ABPM plus szinte egyedülálló a centrátds vérnyomásmérésben, míg az Arterio feltétlenül szükséges a korai kardiovaszkuláris elváltozások diagnosztizálásában.
 
Válasszon webshop kínálatunkból!
 
Diagnosztikai eszközök, készülékek iHEALTH - iOS rendszerű eszközökhöz
Mérési eszközök Labor készülékek, eszközök, tesztek
Steritdzátorok, fertőtlenítők Szépségápolás, Egészségmegőrzés, Wellness
Rozsdamentes Eszközök Duracell ELEMEK
Terápiás készülékek Sürgősségi eszközök
Ultrahang készülékek Altatógépek - Lélegeztető gépek / Alvásterápia
Elektrosebészeti készülékek Fényforrások, vizsgálólámpák
Bútorok Orvosi táskák
Egyszerhasználatos eszközök Ruházat, textiláruk
Gyógyászati segédeszközök, betegápolás Állatgyógyászati készülékek,eszközök
Anatómiai modellek
 
   
 
 
 


Arterio


Az artériás életkor meghatározásának leghatékonyabb non-invazív eszköze.
A készülék egy vérnyomásmérést követően a mandzsettát az aktuálisan mért
szisztolés vérnyomásérték fölé fújja fel (legalább 35 Hgmm-rel). Ezáltal a brachalis artéria okklúziója valósul meg, így a mérés időtartamára (mely csupán 8-20 másodperc - általában 8 mp) megszűnik a vér áramlása az artériában, ez feltétele a mérésnek.

Részletek

Arterio24


Az Arterio24 az ABPMplus és az Arterio készülékek kombinációja.

Részletek

Ambuláns vérnyomásmérő monitor (ABPM)


Az ABPMPlus forradalmian új technológiájának köszönhetően több, mint aminek első ránézésre látszik. Oszcillometriás mérőmódszere által a készülék képes a perifériás és centrális vérnyomás-eredmények egyidejű mérésére. Az ABPMPlus a centrális vérnyomás monitorozásában nyújt új, példa nélküli lehetőséget. A centrális vérnyomás ismerete növekvő jelentőségű a kardiovaszkuláris diagnosztikában, mivel annak emelkedett értéke közvetlenül a centrális artériákra fejti ki káros hatását.

Részletek