"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

2017.09.20. Balatonfüred
Medica 2016


4 nap alatt 146 tárgyalás , az új és a régi partnerek  akik megtalálták az Ultragelt nagy örömmel fogadták a bemutatott legújabb fejlesztésű termékeinket. 
Négy új termék, amely mindegyik innovatív és különleges a maga módján, konkurenseink közül senki sem rendelkezik a négy termékkel együtt. 
Ezek a ContiGel Plus, amely egy magas vezetőképességű, de só mentes EKG gél amely nem roncsolja az elektródákat, a Lub20 elnevezésű speciális síkosító, melyet az endoszkópos beavatkozásokhoz és az urológiai vizsgálatokhoz fejlesztettünk. Nagy sikerrel mutattuk be a TranseptZERO nevű ethanol és  propanol mentes kimondottan az ultrahangokhoz fejlesztett fejtisztító és fertőtlenítő folyadékunkat, valamint  a fizioterápiában és a kozmetikai kezeléseknél használatos magas vezetőképességű, mélyen hidratáló hatású RF Radiofrekvencias gélünket és ugyan ebből, a krém változatot. 
Újabb országokban sikerült konkrét Ultragél termék képviseletekről megállapodni, így Ausztrália, Irán, Grúzia, és a régen várt Franciaország amely országok képviselőivel sikeres megállapodásokat kötöttünk. 
Medica2017: ismét ott leszünk egy új, impozáns, a 20. évünk alkalmára készülő stand kompozícióval. 


​2016.02.27. Siófok


Kórházszövetség éves kongresszusa: a kiállítás legvidámabb pillanatai nálunk voltak tetten érhetőek, ahol az újdonságok bemutatása mellett a résztvevők kreativitásukat is kiélhették. Játékos feladványainkat hostesseink tették emlékezetesebbé, a legkreatívabb játékosokat pedig egy 2 személyes wellness hétvégével jutalmaztuk!

2016.01.24. Dubai


Arab Health 2016: Ez a rendezvény a Közel-Kelet legnagyobb orvostechnikai eseményének számít, ahol mi is kiállítóként vettünk részt. A kiállítás jó alkalmat adott a térségből érkező partnereinkkel való találkozásra, valamint új kapcsolatok kialakítására. Rekord számú volt a kiállításra érkező látogatók száma, valamint a velünk megbeszélést folytatók aránya is meghaladta a pár hónappal korábban megrendezett düsseldorfi Medica 2015 kiállításét, ahol több, mint 140 megbeszélést tartottunk a négy napos rendezvény alatt.

2015.11.16. Düsseldorf


Medica 2015: A világ legnagyobb orvostechnikai kiállításának számító eseményen több, mint 15 éve veszünk részt kiállítóként és látogatóként egyaránt. Idén a megszokottól eltérően összesen hat kolléga ismerhette meg a kiállítást, illetve vett részt az Ultragél standján a tárgyalásokban. Ilyenkor jelentős részben a meglévő partnereinkkel tudjuk ápolni a kapcsolatot, bemutatni az újdonságokat, és egyeztetni a következő évi stratégiáinkat. Az orvostechnikai iparban található újdonságok általában itt kerülnek bemutatásra, itt kezdeményezünk mi is partneri együttműködéseket, egyeztetünk meglévő partnereinkkel az aktuális kérdésekről. Külön kihívás a cég vezetése számára, hogy a kiállítóként részt vevő cégünknél reprezentációs kötelességünk van, illetve a beszállítói vonal erősítése érdekében jelen kell lennünk egyes megbeszéléseken. A négy napos esemény részünkre összességében a ki- és visszautazással együtt egy 1 hetes időt ölel fel.