"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

Karrier


 

Jelenleg az alábbi nyitott pozíciókra keresünk munkatársakat.

-


Önéletrajz
Fénykép


Miért jó velünk dolgozni?

           Szakmailag az élvonalban
Az Ultragél már közel 20 éve áll a magyar egészségügy szolgálatában. Kiemelkedünk szakmai tudásunkkal, és innovatív megoldásainkkal. Elsősorban ultrahang géleket gyártunk és forgalmazunk, de kiemelkedő az orvostechnikai eszközök kis- és nagykereskedelme is. Ma már Magyarországon számos kórházi intézmény a mi eszközeinket használja, és büszkén jelenthetjük ki egy kiemelt példaként, hogy a Magyar Országos Mentőszolgálatot is mi látjuk el folyamatosan különböző orvostechnikai és egyszer használatos eszközökkel.

           Folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőségek
Mindenki számára lehetőséget biztosítunk az őt érdeklő, munkáját kiegészítő és hatékonyságát fejlesztő, kompetenciájának megfelelő szakmai tréningekre. Belsős tanfolyamokkal, felmérésekkel segítjük, és biztosítjuk HR- es kollégánk segítségével a fejlődést nálunk.

           Sok és érdekes ügyfél
Ügyfeleink sokszínűségét az is biztosítja, hogy számos országból keresnek minket, és szinte minden kérés egyedi, itt nem lehet unatkozni. Több nyelv ismerete kiemelkedően hasznos.

           Komoly perspektíva
Az utóbbi évben 100%-os forgalomnövekedést értünk el az előző évhez képest, és ezt a tendenciát továbbra is tartani szeretnénk.

           Profi körülmények, jó csapat, szuper hangulat
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a munka jó, és kulturált körülmények között, szimpatikus munkatársakkal, jó hangulatban teljen - és azt gondoljuk, hogy ez nálunk abszolút így van! Itt fiatalos, lelkes csapatban dolgozhatsz, ahol mindig jó, és családias a hangulat. Nálunk nem a kor számít, és a szülinapokat sem felejtjük el!