"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

EKG elektróda és tartozékok

Európai egyszerhasználatos elektróda gyártó partnerünk több mint 10 éve szolgáltatja kiváló minőségű termékeit melyet az Ultragél saját neve alatt gyártat. Együttműködésünk alapja a kifogástalan minőség, melyet a világon számos partnerünkön keresztül értékesítünk. Az LG elnevezésű folyékony géles (liquid gel) elektródáink magasabb vezetőképességűek és elsősorban a szőrösebb betegeknél ajánlott, míg az SG jelölés (solid gel) a jobb tapadó készségükről ismertek. Az elektródák formái (kör / hasáb / ovális) csak és esztétikailag jelentős, funkcionálisan lényegtelen. A leg gazdaságosabb gyártású termékek mindig a négyszög, azaz a gyártás során kevesebb selejtet termelő forma.
Kínálatunkban találhat ezüst kloridos szívó és csipesz elektródákat, mellkasi és végtagi szilikonos gumihevedereket, defibrillátor elektródákat, páciens kábeleket őrzőkhöz, monitorokhoz, ekg-k hez és holterekhez 3-5-vagy 12 elvezetéses kivitelben banándugós vagy klipszes csatlakozóval.


Egyszer használatos elektróda


EKG elektródáink alapanyaga PE habszivacs, amelyek magas tapadási képességgel bírnak, hosszú távú, tartós használatra ajánlottak. Az elektródák formái (kerek, ovális, szögletes) a felhasználást szinte semmilyen módon nem befolyásolják, azonban gazdaságossági szempontokból a kevés hulladékkal gyártható méretek leginkább ajánlottak. Ügyfeleink sokszor ragaszkodnak a "kerek" elektródához, azonban ennek az elektródának a legkevésbé hatékony a gyártása, így ezek az elektródák, amelyek árban kevésbé versenyképesek, a négyszögletes, vagy ovális formákhoz képest.
A hagyományos felhasználásban az elektródák nem röntgenezhetők a fém patent miatt, azonban kínálatunkban megtalálhatóak az RT jelű, röntgenezhető típusok is.
Az elektróda gélezése lehet SG jelölésű, azaz szilárd géles, illetve LG jelölésű, folyékony géles. A különbség a magasabb tapadásképesség az SG javára, a jobb vezetőképesség az LG javára.
Adapter pipa: apró átalakító, amelyet az elektródára lehet pattintani és a 4 mm-es hüvely csatlakozóba az EKG/monitor pacienskábele közvetlenül csatlakoztatható.

Kiszerelés:
általában 30 db/zacskó és 1500 db/karton.

Részletek

Végtagi csipesz elektóda


Végtagi csipeszelektródáink ezüs/ezüst-klorid érintkezővel (Ag/AgCl) rendelkeznek, a magas vezetőképesség érdekében. Színes változatban, felnőtt és gyermek készletben.

Részletek

Szívóelektróda


Szívóelektródáink alapvetően ezüst/ezüst-klorid (Ag/AgCl) érintkezővel rendelkeznek, két különböző méretben kaphatóak (felnőtt/gyerek), akár külön a gumilabda is rendelhető.

Részletek