"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

Bemutatkozás


Az Ultragél egy érdekes sztori… 1996-ban fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy a családunkban működő orvostechnikai cég (Medkom) az ultrahang gél beszerzését ne külföldről szerezze be.
Cégünk megalapítását követően kezdődött kalandos utazásunk, amely úgy vélem, a mai napig is folyamatosan halad azon az úton, amit nem is álmodhattam volna másképp!
 
Az első év a kísérletezés éve volt, ahol vegyész professzorunkkal igyekeztünk eltalálni megtalálni azt a kiváló minőséget, amely jobb volt az addig használatosaknál. A fejlesztési folyamat a mai napig tart, minden nap egy apró újdonság, mozzanat, amely előre repít, mintha a tollpihén mindig fújnánk egyet. A tollpihe végül túlszárnyalta minden eddigi elképzeléseinket: felnőve a sok viszontagságos év után ma már elmondhatjuk, hogy termékpallettánkat közel 8000 orvostechnikai termékkel bővítettük, és saját készítésű géljeinket és fertőtlenítő termékeinket világszerte elismerik és forgalmazzák.
 
Ez a mini cég azzal a furcsasággal találkozhatott, hogy ismertségét elsősorban nem itthon alapozta meg majd ezt követően kezdett külföldön is tevékenykedni, hanem főként a nemzetközi piac farkastörvényein „szocializálódva” kezdett markánsabban a hazai célpiacon érvényesülni.
 
Partnereink Szaúd-Arábiától az Európai Unión keresztül egészen Japánig terjednek, sok-sok személyes és emberi kapcsolattal a hátunk mögött, ahol a nemzetközi kiállítások kiváló lehetőséget adnak a barátainkkal és üzleti partnereinkkel való találkozásokra.
 
Partnereink zömében a hazai egészségügy szereplői: kórházak, klinikák, háziorvosi praxisok, magánklinikák, magánrendelők.
 
Cégünk orvostechnikai eszközöket gyárt és forgalmaz ,  amelyeket a piac több szereplője szívesen használ.
Forgalmazott termékeink nagy része szintén orvostechnikai eszköz, de a kozmetikában használatos termékeinkkel a szépségiparban is jelen vagyunk.


 
A hazai Mentőszolgálat, vagy a Honvédség szintén említést érdemel, de viszonteladó partnereinkkel sokszor voltunk „háttérzenészek” egy-egy kórházi projektben (Tiop; Keop; Támop, stb.).
 
Tanúsítványaink egy részét eléri az oldalunkon is, vagy kérjük, írjon munkatársainknak, hogy kérésének megfelelően elküldhessük Önnek!
 
Büszke vagyok a csapatomra, és az általunk elért eredményekre! Ez a kis cég egy olyan „sztori”, amit sokan álmodnak, de kevesen mernek…
 
Hálás vagyok, ha partnereink között üdvözölhetem, remélem tehetek Önért, hogy Ön is sikeresebben végezhesse munkáját!

Baráti üdvözlettel,Komáromy Balázs
ügyvezető / tulajdonos
Telefon: +36 1 278 3050        
email: komaromy.balazs@ultragel.hu