"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

Bemutatkozás


Az Ultragél egy érdekes sztori… 1996-ban fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy a családunkban működő orvostechnikai cégnek (Medkom) az ultrahang gél beszerzését ne külföldről, hanem egy belföldön általam alapított vállalkozásból szerezze be.
A cég megalapítását követően kezdődött kalandos „business” utazásunk, amely úgy vélem, a mai napig is folyamatosan halad azon az úton, amit nem is álmodhattam volna másképp!

Az első év a kísérletezés éve volt, ahol vegyész professzornőm segítségével igyekeztünk eltalálni azt a kiváló minőséget, amely jobb volt az addig használatosaknál. Ez a kísérlet a mai napig is tart, minden nap egy apró újdonság, mozzanat, amely előre repít, mintha a tollpihén mindig fújnánk egyet. A tollpihe végül túlszárnyalta minden eddigi elképzeléseinket: felnőve a sok viszontagságos év után mostanra kinőttük magunkat, és eljutottunk 52 országba, kiterjesztettük gyártási termékpalettánkat, kereskedelmi lábat építettünk közel 8000 orvostechnikai termékkel a hazai piacon, és a sztorinak még nincs vége…

Bővebben:
Az alap termékkör anno az ultrahang és ekg gélek gyártása volt. Két termék, három féle kiszerelésben. Ma már 18 termékünk van számtalan kiszerelési formában, partnereink igényeihez igazodva. Javarészt még mindig az egyedi címkével gyártott termékek teszik ki a legnagyobb gyártási mennyiséget (bérgyártás/OEM), azonban az Ultragél „brendje” nemzetközi viszonylatban kezd egyre jelentősebbé válni.

Ez a mini cég azzal a furcsasággal találkozhatott, hogy ismertségét elsősorban nem itthon alapozta meg majd ezt követően kezdett külföldön is tevékenykedni, hanem főként a nemzetközi piac farkastörvényein „szocializálódva” kezdett markánsabban a hazai célpiacon érvényesülni.
 
Tapasztalatokat szereztünk Egyiptomban és Kambodzsában    cégalapításban, majd üzemeket létesítettünk és felügyeltünk.
Partnereink Szaúd-Arábiától az Európai Unión keresztül egészen Japánig terjednek, sok-sok személyes és emberi kapcsolattal a hátunk mögött, ahol a nemzetközi kiállítások kiváló lehetőséget adnak a barátainkkal és üzleti partnereinkkel való találkozásokra.
Részt vettünk Oroszországban, Szingapúrban, Brazíliában, Amerikában, Egyesült Arab Emírségekben és - talán a leggyakrabban- Németországban kiállításokon általában önálló részvétellel.

Gyártási kapacitásunk elegendő. Elegendő ahhoz, hogy a világon a harmadik legnagyobb kapacitást tudjuk magunkénak egy olyan piacon, ahol a hazai piac szintén elegendő lefedettsége mellett is azt tudjuk mondani, ez „csak” 5%, a többi export! A gyártás mellett a belföldi orvostechnikai kereskedelem piacát igyekszünk meggyőzni arról, hogy fogadják el; az ultrahang gélek mellett a hazai orvostechnikai eszközök és készülékek igen színes palettáját képviseljük, saját-, vagy partneri képviseleteken keresztül. Nem célom, hogy itt mind a közel 8000 termék portfólióját felsoroljam, de néhány sikeresebb projekben beszerzésre került eszközt / terméket megemlítek, amelyek megvalósultak;

 lélegeztető gépek

 altatógépek

 intenzív monitorok

 kardiológiai ultrahang

 kórházi bútorok

 fizikoterápiás készülékek

 rehabilitációs eszközök

 sürgősségi eszközök

 labor készülékek

 vérvételi rendszerek

 stb…

Partnereink zömében a hazai egészségügy szereplői: kórházak, klinikák, háziorvosi praxisok, magánklinikák, magánrendelők, de a kozmetikában használatos termékeink alapján a szépségipar kis „felfedezettjei” is vagyunk, hiszen gyártóként számos terméket tudunk kedvező árfekvésben biztosítani. A hazai Mentőszolgálat, vagy a Honvédség szintén említést érdemel, de viszonteladó partnereinkkel sokszor voltunk „háttérzenészek” egy-egy kórházi projektben (Tiop; Keop; Támop, stb.).

Összesen átlagosan 30 fő dolgozik a csapatunkban, ebből 15-en a közel 2000 m2 -es csepeli üzemünkben, a többiek pedig a kereskedelmi és háttér vonalban biztosítják a zavartalan kiszolgálást belvárosi irodánkból. 

Certifikációk? Kevés létezhet a földön, amivel még nem rendelkezünk, amennyiben valami mégis hiányzik, örömmel értesülünk róla és mindent megteszünk azért, hogy meg is szerezzük, legyen az ISO, CE, Reach, stb.

Fontos! Az általunk gyártott termékek orvostechnikai, és nem kozmetikai besorolásúak! Tanúsítványaink egy részét eléri  az oldalunkon is, vagy kérjük, írjon munkatársainknak, hogy kérésének megfelelően elküldhessük Önnek!

Büszke vagyok a csapatomra, és az általunk elért eredményekre! Ez a kis cég egy olyan „sztori”, amit sokan álmodnak, de kevesen mernek…

Hálás vagyok, ha partnereink között üdvözölhetem, remélem tehetek Önért, hogy Ön is sikeresebben végezhesse munkáját!

Baráti üdvözlettel,Komáromy Balázs
ügyvezető / tulajdonos
Telefon: +36 1 278 3050;        

email: komaromy.balazs@ultragel.hu