"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

​Deep Thermo TENS Gél
A Deep Thermo TENS Gél ötféle gyógynövény kivonatot tartalmazó izommerevségoldó, fájdalomcsökkentő, átmelegítő hatású sport gél.
Elsősorban sportolók számára ajánlott, az aktív testmozgást megelőző fázisban kenje be a testfelületét. E mellett masszírozásra, a vérkeringés serkentésére alkalmas sportgél, mely csökkenti a reumatikus, izületi, idegzsába okozta fájdalmakat.

A rozmaring gyulladáscsökkentő hatású, a reumatikus-, izületi- és idegfájdalmakat enyhíti, a gyermekláncfű reumatikus- és idült izületi gyulladásokat csökkenti, a levendula nyugtató, feszültségoldó, a boróka fertőtlenítő, és melegítő hatású, a. paprika kivonat javítja a bedörzsölt végtagok vérkeringését, csökkenti a fájdalmat.

Figyelmeztetés:
· Ne alkalmazza a Deep Thermo TENS Gél-t ha allergiás (túlérzékeny) a hatóanyagokra és a Deep Thermo TENS Gél egyéb összetevőjére.
· Kizárólag külsőleg és egészséges bőrön alkalmazható.
· A gél gyermekektől elzárva tartandó!
· Szembe, szájba és egyéb nyálkahártyára ne kerüljön. Véletlen érintkezés esetén a szemet, szájat és/vagy az érintett nyálkahártyákat bő vízzel mossa le. Ha a szem irritáció nem múlik, forduljon orvoshoz vagy gyógyszerészhez.
· Terhesség és szoptatás ideje alatt nem javasolt a készítmény használata.
· Használat után zárjuk le a tubust.
· A dobozon és a tubuson feltüntetett lejárati idő után ne alkalmazza a Deep Thermo Gélt. A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik.

Összetevők:
aqua, alcohol,paraffinium liquidum,carbomer, menthol, Cinnamomum Oil, Lemon Oil, Eucalyptus Oil, Rosmarinus Oil, sodium hydroxide, sorbitan oleat, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, benzyl alcohol

Csomagolás:
260g flakonban 50 db/doboz
1000g mini hordóban 8 db/doboz

Minim rendelhető mennyiség: 1db.

Tárolás: szobahőmérsékleten, UV fénytől elzártan.

Hulladék kezelés: alkalmazza a vonatkozó állami és a helyi előírásokat.

Eltarthatóság: a gyártástól számított 36 hónapig.