"Szenvedélyünk minden,
ami a gyógyászatban használatos eszköz!"
06 1 999 5 333
Youtube
Facebook
Letölthető katalógusok / prospektusok
Letölthető ISO 9001


EN
HU
Fehér háttér, fekete beű
Fekete háttér, citromsárga beű
Normál nézet
Normál betűméret
Betűk nagyítása
Betűk kicsinyitése

Referenciák


Referencia országok:
Olaszország  Ausztria Görögország Anglia  Belgium 
                   
Litvánia Belorusszia Grúzia Japán  Hong Kong
                   
Ceylon Oroszország  Románia Szerbia  Montenegró
                   
Németország Szlovákia  Finnország Bulgária Dánia
                   
Egyiptom Portugália Spanyolország Taiwan Fülöp Szigetek 
                   
Kambodzsa Venezuela Mexikó Izrael Szlovénia 
                   
Lettország Üzbegisztán            
                   


„2008 óta vásárolunk az Ultragéltől, nagyon meg vagyunk elégedve a minőséggel és az árakkal, nagyon rugalmas és megbízható üzleti partnereink. Az export csapata mindig kedves és buzgón várja, hogy megfeleljen követelményeinknek.”
Victor –Portugal

 
„A cégünk Nagy Denisszel tartotta a kapcsolatot az Ultragéltől. Nagy örömömre szolgált, hogy vele dolgozhattam, mert mindig kedves volt és segítőkész és mindig támogatott minket az előre nem látható helyzetekben. Az idő nagyon fontos számunkra, amit Ő szem előtt tartott, így mindig igyekezett azonnal válaszolni nekünk!”
Katerina – Ukraine

 
„Az Ultragél egy remek cég, amely remek termékekkel és szolgáltatásokkal állt mindig a rendelkezésünkre. Denise-el tartottuk a kapcsolatot, aki mindig kedves volt és gyorsan teljesítette kéréseinket.”
June – Hong Kong
 
 
„Mindig örömünkre szolgált, ha kapcsolatba kerültünk az Ultragél üzleti partnerünkkel, mert mindig a legjobb minőséget kaptuk. Nagy Denise kapcsolattartónk, mindig azon volt, hogy a tranzakciónkat a lehető leggyorsabbá, és leggördülékenyebbé tegye. Az Ultragélnek mindig a vásárlói vannak az első helyen. Bárcsak több olyan vállalat lenne, mint az Ultragél.”
Daniel – CzechRepublic
 

„Az Ultragél remek orvosi eszközöket és ultrahang géleket kínál. A minőség az egyék legfontosabb érv amely mellettük szól!”
About Team

 
„Az ügyfélszolgálatuk mindig készséggel állt a rendelkezésünkre, mindig pontos információkat kaptunk a gyártásról és a postázási adatokról! Nagyon meg vagyunk elégedve az Ultragél csapatával!”
Jordi – Spain

 
„Nagy örömünkre szolgál az, hogy üzleti kapcsolatban állhatunk az Ultragéllel már sok éve! Mindig szívesen ápolunk kapcsolatot az Ultragellél, a kapcsolattartójuk mindig nagyon kedves és az ügyfélszolgálatuk is azonnal válaszol kérdéseinkre. Az ügyfeleink mindig nagy szenvedéllyel használják az Ultragél termékeit! Meleg szívvel ajánljuk ügyfeleinknek is az Ultragél termékeit!”
Antonia - Bulgaria

 
„Akárki, akivel az Ultragélnél kapcsolatba kerültem mindig figyelmes volt és azonnal reagált, bármilyen kérésem volt. Nagy örömömre szolgált, hogy üzleti kapcsolatba kerülhettem az Ultragéllel.”
Wayne – United Kingdom